| 
  • If you are citizen of an European Union member nation, you may not use this service unless you are at least 16 years old.

  • You already know Dokkio is an AI-powered assistant to organize & manage your digital files & messages. Very soon, Dokkio will support Outlook as well as One Drive. Check it out today!

View
 

131206

Page history last edited by PBworks 17 years, 3 months ago

Mukavaa Lucian päivää!

 

Lucia-neito tuo valoa tonttujen pikkujouluihin. Tonttuja vähän ujostuttaa, mutta karkit ja keinuhevosratsastus myös houkuttavat. Kuka uskaltaa kiivetä Lucian syliin keinutuoliin kiikkumaan?

 

Nuken pään olen saanut lahjaksi vuosia sitten. Mukana oli kaavat vartaloa varten ja niskassa signeeraus KH91. Onko taiteilija jollekulle tuttu? Ajattelin rakentaa neidille ainakin huoneen, ellen sitten oikeaa taloa. Mittakaavaltaan neito on nukkekotikokoa suurempi mutta barbikokoa pienempi.

 

Pahoittelen kuvan heikkoa laatua. Kynttilät paloivat hurjaa vauhtia, joten montaa otosta ei voinut ottaa ja tosiaan kuvaan puhelimen kameralla. Halusin kuitenkin kovasti osallistua ensimmäiseen wiki-kalenteriin. Katsokaa siis armeliain silmin. Rentoa ja stressitöntä joulun valmistelua kaikille! toivoo Hanna

 

Lukijoiden kommentteja:

Kommentoin vähän ennakkoon, kun haluan mainostaa vielä luukkua 7, jossa on linkki nettiäänestykseen Turun parhaasta näyteikkunasta. Eiköhän me auteta Brita voittoon ja nosteta sillä tavoin harrastuksen näkyvyyttä... :) Hanna, ihailen tosi paljon rohkeuttasi polttaa kynttilöitä nuken päässä, kiitos kun pistit kaiken peliin wikikalenterin takia :). Jännä nähdä millainen nuken kodista tuleekaan. -jj ps. 2 luukkua on kalenterissa vielä vapaana, ottakaahan ne rohkeasti käyttöön, ettei mun tarvi pakottaa ;).

 

Hienostihan tämä kuva on onnistunut! On oikein valoisa tunnelma, niin kuin Lucian päivänä pitääkin. Väinölän Marian konsti kynttilöiden palamisen hidastamiseksi oli sivellä pintaan piimää. Varmaan jugurtti tai vastaavakin käy, kunhan on valkoista. Tulee varmaan valmiiksi oikean näköisiä valumiakin. Tiina

 

Mukava tunnelma, kiva kun on Lucian päivänä Lucia kruunuineen ja oikeine kynttilöineen, vau! Tiina (eri Tiina kuin edellä)

 

Nätti on Lucia ja herkän kaunis kuva muutenkin. Onneksi ei syttynyt Lucian kutrit sentään palamaan :). PS. Kiitos JJ, sä se sitten jaksat aina ajatella meitä kaikkia muita, kiitoksia vaan tsemppaamisesta (jouluikkunakisa) :).

 

t. Brita

Comments (0)

You don't have permission to comment on this page.