| 
  • If you are citizen of an European Union member nation, you may not use this service unless you are at least 16 years old.

  • You already know Dokkio is an AI-powered assistant to organize & manage your digital files & messages. Very soon, Dokkio will support Outlook as well as One Drive. Check it out today!

View
 

111208

Page history last edited by PBworks 15 years, 4 months ago

Mitä ihmettä yöllä onkaan tapahtunut! Ovatko tontut tulleet pihallemme ja koristelleet kuusen. Voi, miten ovat herttaisia.

 

Paperisella seinätaululla on ikää saman verran kuin meidän avioliitollamme tänään eli 42 vuotta. Kuva on ollut seinällämme joulunaikaan siitä asti. Kun lapset olivat pieniä, he valitsivat joka joulu tontun, joka halusivat olla sinä vuonna. Kuvan reunat ovat hieman reissussa rähjääntyneet, jonka vuoksi olemme liimanneet kuvan pahville ja vetäneet pleksin sen päälle.

 

Kun otimme tonttukuvan vintistä esille pari päivää sitten, lähti joulukalenterin kuvan aihe ikään kuin itsekseen viriämään.

 

Onnellista joulun odotusta ja rauhallista joulua toivottaen

Raili

 

Lukijoiden kommentteja:

 

Aivan mielettömän iloinen fiilis on tässä kuvassa,

ja kivasta jouluperinteestä olet idean saanut!

Tästä tulee hyvä mieli!

 

t.Lissu

 

Kiitos Raili hyvästä mielestä, tämä oli ilahduttava luukku. Meillä on lapsena ollut vähän samantyyppinen joulujuliste, se tuli nyt mieleen, kun katsoin kuvaasi. Mieletön määrä tonttuja! -Hanna

 

Ihana tuo vanha seinätaulu, itselläkin on pari sellaista kulunutta. Ja ensimmäisen kuvan tunnelma on niin aito, että saa oikein terästää katsettaan, että kuinka aitoa kaikki on. Eija

 

Tämäpä oli hauska luukku muistoineen ja tonttuineen. Myöhästyneet onnittelut hääpäivällekin! -jj

 

Lämpimät kiitokset kauniista kommenteistanne. Ilon, hyvän mielen ja muistojen luominen on yksi joulun hienoista asioista.

Raili

Comments (0)

You don't have permission to comment on this page.